O nama | Mermolux: Električni radijatori

Mermo lux - 30 godina sa Vama

Čime se bavimo?Mermerni radijatori

Mermo lux Leskovac je privatno preduzeće nastalo iz zanatske radnje. Od samog početka smo kvalitetnim proizvodima osvajali tržište Srbije, a zatim i tržišta zemalja regiona i Evrope.

Jedni smo od prvih koji smo ponudili ovu vrstu proizvoda na tržištu. Sve ove godine rastemo i razvijamo se zahvaljujući našim klijentima koji nam ukazuju poverenje. Kvalitetnim i inovativnim pristupom uspeli smo nametnuti se kao lider u proizvodnji mermernih radijatora.

https://www.mermolux.rs/wp-content/uploads/2019/01/mermerni-radijatori.jpg
https://www.mermolux.rs/wp-content/uploads/2019/01/nasi-proizvodi.jpg

Zadovoljni klijentiNaši proizvodi

Sticanjem novih znanja i iskustva, pre svega u proizvodnji električnih radijatora od prirodnih stena (mermer, granit, onix i dr.) osvajali smo prestižna Evropska tržišta (UK, Nemačka, Francuska, Norveška, Češka, zemlje Beneluxa i dr.).

Dokazi su stotine zadovoljnih klijenata širom Evrope. Naši proizvodi se prodaju u 15 zemalja širom sveta. Danas se naša ponuda sastoji od preko 200 vrsta mermernih radijatora.

Tokom ovih godina uspešnog poslovanja stekli smo veliko iskustvo, uveli mnoge inovacije i nove tehnologije u cilju unapredjenja naših proizvoda.

Dizajn proizvodaKvalitet i funkcionalnost

Naši proizvodi namenjeni su opremanju poslovnih zgrada, kuća, domaćinstava i mnogih drugih objekata gde je potrebna kombinacija kvaliteta, elegancije i efikasnosti.

Budućnost gradimo na temeljima iskustva, kvaliteta i inovacija.

https://www.mermolux.rs/wp-content/uploads/2019/01/kvalitet-funkcionalnost.jpg
https://www.mermolux.rs/wp-content/uploads/2019/01/sertifikati-new.jpg

KvalitetSertifikati i usaglašenost

Od prvog dana Mermolux d.o.o se trudio da svi proizvodi imaju sve potrebne ateste i sertifikate. Posebnu pažnju posvećujemo pakovanju i transportu proizvoda.

Svi naši proizvodi prolaze strogu kontrolu kvaliteta i izrađeni su po strogim kriterijumima. Sam proces proizvodnje zadovoljava stroge standarde koji se propisuju u zemlji i inostranstvu.

https://www.mermolux.rs/wp-content/uploads/2018/12/mermolux-logo.png

O nama

Za 30 godina rasta i razvoja napredovali smo u pravcu boljeg, profesionalnog i kvalitetnog poslovanja. Kvalitetnim i inovativnim pristupom uspjeli smo se nametnuti kao lider u proizvodnji mramornih radijatora.
Kontakt
Tome Kostića str.109, 16000 Leskovac, Srbija
Društvene mreže

Posetite nas i pogledajte najnovije objave i vesti.

© MERMO LUX DOO. Sva prava zadržana. | Web dizajn Studio PRIME