Kuhinje | Mermolux: Električni radijatori

Radni delovi za kuhinje od granite i kvarca pružaju funkcionalnost i dugotrajnost.

Radne ploče od prirodnih granita su nezaobilazni deo kuhinje. Ogromna je prednost nad ostalim livenim i veštačkim materijalima. Lako održavanje prirodnih materijala je odlučujuća osobina koja radnim pločama od granita daje prednost nad ostalim materijalima.

U ponudi su više načina završne obrade horizontalne površine (polirana, paljena, paljeno-četkana, matirana), kao i kantova koji se vide nakon ugradnje. Svaka radna ploča može imati otvore za razne grejne ploče, sudopere i slavine.

Posebna ponuda se odnosi na sudopere izrađene od mermera, onixa ili granita koje u kombinaciji s radnim pločama daju ogromnu prednost nad livenim sudoperama.

Pored velikog izbora nijansi materijala i obrade ivica, u ponudi je i ugradnja grejnih elemenata koji mogu održavati temperaturu po izboru od 20-80°C.

https://www.mermolux.rs/wp-content/uploads/2018/12/mermolux-logo.png

O nama

Za 30 godina rasta i razvoja napredovali smo u pravcu boljeg, profesionalnog i kvalitetnog poslovanja. Kvalitetnim i inovativnim pristupom uspjeli smo se nametnuti kao lider u proizvodnji mramornih radijatora.
Kontakt
Tome Kostića str.109, 16000 Leskovac, Srbija
Društvene mreže

Posetite nas i pogledajte najnovije objave i vesti.

© MERMO LUX DOO. Sva prava zadržana. | Web dizajn Studio PRIME